Урнебесни ВИДЕА: Водици низ Македонија

Во речиси секое населено место во Македонија  во рамките на обележувањето на големиот религиозен празник Водици се фрлаше крстот.

Како и секоја година од различни страни на земјава пристигнуваат интересни видеа. Некаде крстот се фрлаше во базен, некаде во рекички…

Дедебалци

Ѓорче Петров

Селце, Прилеп

Кратово

Беранци

Мороишта

Струга

Валандово

Смојмирово

Тетово

Добромири

Ново село, Штип

Популарно