ФОТО: Нова мода низ Охрид

Ова лето во Охрид згодни девојки освен на охридските плажи може да се забележат и по охридското шеталиште. Фотографиите кои „Република“ ги доби од читател се како благослов за машките очи.

Според фотографиите, мора да признаеме дека прекрасни девојки летово уживаат во охридските убавини, посебно со свој уникатен стил на облека.

Урнебесни ВИДЕА: Водици низ Македонија

Во речиси секое населено место во Македонија  во рамките на обележувањето на големиот религиозен празник Водици се фрлаше крстот.

Како и секоја година од различни страни на земјава пристигнуваат интересни видеа. Некаде крстот се фрлаше во базен, некаде во рекички…

Дедебалци

Ѓорче Петров

Селце, Прилеп

Кратово

Беранци

Мороишта

Струга

Валандово

Смојмирово

Тетово

Добромири

Ново село, Штип

Популарно