300 евра за секс, која плаќа?

Госпоѓава има 86 години и наплатува по 300 евра за секс – А еве кој и плаќа!

Дека за најстариот занает на светот никогаш не е доцна, докажува веројатно најстарата продавачка на љубов на светот. Поради нејзината професија нејзината фамилија не разговара со неа, но затоа дваесетгодишни момчиња се борат за неа.

Шила Вогел-Купе е проститутка која е длабоко навлезена во својата деветта деценија од животот. Таа има по десетина клиенти неделно, а некои од нив имаат по 20 години.

– Јас многу сакам секс. Сакам да се дружам со мажи, а ми доаѓаат и многу млади момчиња. Се сретнуваме во хотел. За еден час секс плаќаат околу 300 евра. Имам стални муштерии кои се многу мили, ми носат подароци, отворена и искрена е оваа Британка.

Шила се занимава со проституција во последните неколку години, а со најстариот занает на светот почнала бидејќи била осамена. Сепак Шила не се смета себеси за проститутка.

– Хм, дали тоа е проституција? Вие може така да мислите, но јас не. Не се сметам за проститутка. Повеќето од моите клиенти велат дека сакаат да бидат љубени, вели Шила и додава дека добро се грижи за себе. Задоволна е со својот изглед и редовно посетува доктор.

Дали е нормално мојата вагина да “произведува звуци”?

Изненадувачки звуци, кои најчесто звучат како испуштање ветрови, неизбежни се при вагиналниот секс. Воздухот вметнат во вагината за време на сексот мора да излезе во моментот кога ќе ја смените позицијата, а најчесто тоа се случува кога мажот продира од грбот.

Не треба да се грижите, ниту пак треба да сте засрамени.

ФОТО: Вака изгледала Емина Јаховиќ пред операцијата на носот

Емина Јаховиќ објави фотографија од минатото пред да направи операција на носот.

Пред 12 години изгледала вака.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

Популарно