ВИДЕО: Задруга 2 како порно шоу

Неколку задругарки покажале свои облини во полн сјај и воопшто не им сметало кога забележале дека камерите ги следат.

Девојките се соблекувале до гола кожа, не обрнувајќи внимание на камерите, ни на мажите на кои не им било "добро" да гледаат задници пред нос.

Соблекување пред милиони гледачи е "импресивно" особено за посилниот пол

ВИДЕО: „Задруга 2“ - Му седна на лице во танга

Учесниците во реалното шоу „Задруга2“, минатата ноќ ја минаа во базен, а Луна Џогани, ќерката на Анабела и Гаги Фанки Џи, го почести своето момче Mрко Миљковиќ со опасно жежок танц.

Погледнете ја сцената како од филм за возрасни:

Популарно