ВИДЕО: Битолчанец направи велосипед на скии!

Дејан Киревски е еден од најпопуларните Јутјубери во Македонија, кога станува збор за видеа од категоријата „HomeMade“.

Вештиот битолчанец, овој пат својот труд го вложи во стар велосипед, од што направи превозно средство на скии за на снег.

Вториот дел од видеото и првиот спуст на Дејан:

Испретено од Дејан

ФОТО: Голем пожар беснее на Скопска Црна Гора

Големиот пожар кој избувна попладнево во Скопска Црна Гора, беснее и вечерва. Црн чад и оган може да се забележат и вечерва од планината.

Густите облаци чад се гледаат и од централното градско подрачје.

Вака изгледа пожарот од Скопје

Испратено од Коце

ВИДЕО: Бањање во Велешко Езеро сред зима!

YuoTube е се популарен во Македонија, а нови јутјубери има речиси секој ден. Секако, успеваат само најдобрите и најупорните, а дечкиве се тргнати во тој правец. Сепак, цената за популарноста на YouTube некогаш е „солена“. Како на пример, пливање во Велешко Езеро на 10ти Март.

Иако сонцето може да лаже, надвор е сеуште зима!

Испратено од Мако Росс

Популарно