БЛАМ: Директорката на СОРОС во Србија ја напушти дебатата со премиерот Вучиќ (ВИДЕО)

Објавено на 18 јануари 2017, 04:09

СПОДЕЛИ:

При жешката дебата во гостувањето во емисија на телевизија „Пинк”, на  премиерот на Србија Александар Вучиќ и директорката на СОРОС во Србија, Јелена Милиќ,  поврзана со различни теми од политичката сцена во државата, Милиќ реши да го напушти студиото.

Во момент кога Вучиќ констатираше дека ставовите и работата на Милиќ се спротивно на интересите на Србија, таа демонстративно го напушти студиото.

Во моментот кога го напушташе студиото, Вучиќ нагласи дека се’ било однапред испланирано и дека таа му најавила на уредникот на ТВ „Пинк”, Жељко Митровиќ дека ќе го напушти студиото за да направи скандал. Иако свесен за „местенката” тој сепак решил да присуствува бидејќи се чувствува должен да ги брани интересите на граѓаните на Србија.

СПОДЕЛИ: