ВИДЕО: Што ги мачи Ромите во Куманово?

Неубавите слики од раскрсниите низ Македонија не им се допаѓаат на минувачите, но оа е другата страна од приказната пред камерате на Засе.мк. ...

ПОВЕЌЕ ОД ВИДЕО АНКЕТА >>