ВИДЕО: Наједноставниот начин да добиете нечија насмевка во Македонија!

Нова епизода на позитивната мисија Zase.mk ИЗНЕНАДУВА. Овој пат на оваа хумана идеја се приклучи хуманитарното здружение ,, Кралицата Есма и Стево Теодосиевски,,. Најактивни во дележето на подароците беа најмладите членови Сара и Тео. Бидете среќни и насмеани и во новата 2014 година. Погледнете го првата емисија на Zase.mk ИЗНЕНАДУВА...

ПОВЕЌЕ ОД ИЗНЕНАДУВА >>