Zase.mk ОТКРИВА: Како се прават ЈАФА БИСКВИТИ?

Највкусното чоколадо прелеано на овошно желе и вкусен бисквит. Сеуште се прашувате за кое колаче станува збор? Што е она што прави луѓето среќни во Македонија. Од градинка до студентските клупи, за дома, но и за на работа. Не постои човек кој не уживал во вкусот на Јафа бисквитите! Сте се запрашале ли како се прават овие колачиња? Zase.mk ви открива како се прават ЈАФА БИСКВИТИ!...

ПОВЕЌЕ ОД ОТКРИВА >>