Драма во Скопје: Снегот на Водно зароби четири скопјани – надлежните ги евакуираа

Објавено на 06 јануари 2017, 13:42

СПОДЕЛИ:

Вистинска драма која за среќа не завршила трагично, се одвивала синоќа на скопската планина Водно. Четири лица биле заглавени во снежните наноси на планината. За среќа лицата биле извлечени од планината.

Од Град Скопје и екипите веќе беше апелирано да не се излегува од дома и да не се оди на планините и повисоките места.

СПОДЕЛИ: