ВИДЕО: Есма Реџепова и Влатко Лозаноски на Евровизија 2013!!

Објавено на 29 декември 2012, 11:09

СПОДЕЛИ:

Есма Реџепова и Влатко Лозаноски ќе ја претставуваат Македонија на Евровизија 2013, песна допрва треба да се избере :)

Дали се сложувате со изборот ? :)

СПОДЕЛИ: