ФОТО: Автобус се заглави кај подвозникот Стоковна куќа мост

Автобус се заглави под рампата кај стоковна куќа Мост во Скопје. Рампата која е поставена со цел да не дозволи повисоки возила од одбележаното да поминат по мостот каде се изведуваатградежни работи, беше непремоствлива пречка за овој автобус. Дали возачот не ги видел знаците или не знае колку е висок автобусот кој го управува, останува мистерија.

14218124_10157458844915613_927764436_n

Испратено од Ѓоко

ФОТО: Нова мода во Скопје - погледнете како излезе од дома оваа скопјанка

Временските услови и студот оваа година не натераа да ги извадиме зимските палта во Април, па оваа скопјанка заборавила да ја отстрани закачалката.

Испратено од Симеон

Популарно