ФОТО: Бранко конечно ја покажа својата хуманост – Погледнете што направи, секоја чест

Објавено на 21 јануари 2017, 18:57

СПОДЕЛИ:

Бранко Вигневиќ од Белград шетал по снегот кога видел како куче е заглавено во ледениот и екстремно студен Дунав. Кучето безгрижно трчало во ледот, кој во еден момент пукнал и го повлекол кучето со себе.

Бранко решил да ја покаже својата хумана страна, па влегол во водата со уште еден човек и го изнел кучето од неа, пред тоа да се замрзне.

Сето тоа било фотографирано и објавено на социјалните мрежи, а овој потег на мажот од Белград секако наиде на лавина позитивни реакции и пофалби за добрината и хуманоста.

СПОДЕЛИ: