ФОТО: Дара Бубамара излажа дека имала операција на слепо црево – еве што правела

Објавено на 05 јануари 2017, 17:55

СПОДЕЛИ:

Пејачката која тврдеше дека оперирала слепо црево, поради што била итно хоспитализирана, всушност била на зафат за отстранување на салото од стомакот, пишува српскиот Курир.

Дара БубаМара е видена со нова видно стегната и ослабена фигура.
Според податоците на порталот, била на липосукција, а излажала дека го оперирала слепото црево.

Операцијата била извршена во приватна клиника, од каде Дара за неколку дена излегла и се вратила на нормалните активности без проблем.

Инаку, Дара изјави дека ослабела 10 килограми по операцијата на слепо црево.

СПОДЕЛИ: