ФОТО: Ѓулсерен ја избричи главата!

Објавено на 29 декември 2016, 11:52

СПОДЕЛИ:

Турската актерка Нургул Јешилчај продолжува да ја шокира јавноста. Популарната Ѓулсерен од хит-серијата на „Сител“, „Парампарче“, сега ја избричи главата. Се за потребите на новата серија, во која наскоро ќе ја гледаме.

Еве како изгледа Нургул со избричена глава:

СПОДЕЛИ: