(ФОТО) “Идната голманка на ЖРК Вардар со СТРАСТЕН БАКНЕЖ СО ДЕВОЈКАТА ЈА ПРОСЛАВИ ПОБЕДАТА!

Објавено на 09 мај 2016, 22:50

СПОДЕЛИ:

“Идната голманка на ЖРК Вардар Бразилката Мајса Песоа, освоениот медал и го подари на својата девојка, споделувајќи ја заедно големата радост и победа со страсен бакнеж.
Песао од следната сезона ќе брани за ЖРК Вардар.
pesoa-1
pasoa

СПОДЕЛИ: