(ФОТО) Идниот татко Даниел ја отвори вратата на својот стан

Објавено на 11 јануари 2017, 17:02

СПОДЕЛИ:

Македонскиот пејач Даниел Кајмакоски е двоен победник на музичките натпревари. Прво се прослави во „Икс фактор Адриа“, а потоа триумфираше и во „Твоето лице звучи познато“.
Неодамна се дозна дека Даниел во февруари ќе стане татко.
Тој и неговата избраничка, Кристина Димитриеска, ќе станат родители во февруари, а Даниел за екипата на српски „Блиц“ ги отвора вратите на станот во кој престојува додека е во Белград.
Тоа е, всушност, куќа, која е пространа и со голем двор. Го пружа неопходниот мир на еден музичар, а Даниел целосно ужива кога престојува во неа.

СПОДЕЛИ: