ФОТО: Како се возат телиња во Македонија

Во ауди караван во гепек, на автопатот Тетово -Гостивар гледам ми мрда нешто во колата пред мене, кога што ќе видам две живи телиња си седат на задниот дел. Мислам дека коментар не е потребен.

13819492_10157273285675613_1937447708_n

13819826_10157273285610613_466619601_n

Испратено од Анонимен

ФОТО: Нова мода во Скопје - погледнете како излезе од дома оваа скопјанка

Временските услови и студот оваа година не натераа да ги извадиме зимските палта во Април, па оваа скопјанка заборавила да ја отстрани закачалката.

Испратено од Симеон

Популарно