ФОТО: Како се вози на Првомајска во Скопје !

Пред некое време ја проширија Првомајска во Скопје, по што од двете страни доби две нови ленти. Но џабе е  и десет нови ленти да стават, пак ќе има такви кои ќе возат во спротивен правец Погледнете

prvomajska 12

prvomajska 11

Испратено од Александар

ФОТО: Улична бандера во Карпош чека да убие случаен минувач

Улична бандера на булевар „Митрополит Теодосие Гологанов“ во скопската населба Козле, веќе неколку дена виси и е опасност за сите кои минуваат по тротоарот. Не ни сакаме да помислиме што би се случило ако капата што ја носи сијалицата се откачи врз случаен минувач. 

Испратено од Милена

ФОТО: Страотна сообраќајка на излезот од Велес

Тешка сообраќајна несреќа на излезот од Велес кон Штип. Полицијата е на терен и го регулира сообраќајот, кој се одвива со намален капацитет. 

Во сообраќајката нема жртви, а подетални информации за повредени се очекуваат подоцна.

Популарно