ФОТО: Камион на кумуналец пропадна во дупка на скопскиот плоштад

Објавено на 24 ноември 2016, 15:22

СПОДЕЛИ:

Возило на скопска „Комунална хигиена“ денеска пропадна на скопскиот плоштад. Возачот успеал да го запре возилото ез да биде повреден, а во тек акција за извлекување на камионот кој го чистел плоштадот.
15107473_10154273296584092_876824934024767854_n-670x377

СПОДЕЛИ: