ФОТО: Ќе излетаат – пука деколтето на македонската фолкерка

Објавено на 05 јануари 2017, 12:39

СПОДЕЛИ:


Македонската фолкерка Сани во секоја прилика го покажува деколтето, а овој пат е најбујно до сега.

СПОДЕЛИ: