(ФOTO) Ќерката на Биба Додева му кажа „Да“ на згоден Португалец!

Објавено на 08 јануари 2017, 13:31

СПОДЕЛИ:

Со многу љубов, насмевки и полно срце, започна Новата година за Биба Додева и нејзината ќерка Емануела.

Шармантната млада докторка му кажа „да“ на своето момче, згодниот Португалец Хумберто Афонсо Техеира.

Биба и нејзината сакана ќерка периодов престојуваат на гости кај зетот, и имаат повеќе време за запознавање и убави празнични моменти.

На социјалните мрежи Биба објави неколку фотографии од Португалија заедно со младите и сваќата.

СПОДЕЛИ: