ФОТО: Кога на мајсторот не му е денот – „Вкусете ква…“???

Објавено на 17 ноември 2016, 14:57

СПОДЕЛИ:

Комбе за достава и реклама на него. Се по мерак, освен една ситна грешка на мајсторот што го печател текстот. Може гладен бил чоекот.
15139750_1777636575817441_211236899_n
Испратено од Сашо

СПОДЕЛИ: