ФОТО: Комити отворија фан – шоп во центарот на Скопје

Објавено на 24 ноември 2016, 07:33

СПОДЕЛИ:

Најверните вардарови навивачи, навивачката група Комити, од денеска имаат и официјален фан – шоп во центарот на Скопје, каде ќе се продаваат многу навивачки реквизити (маици, капи, шалови), но и останати реквизити со логото на клубот и на групата.
komiti-fan-sop-5
Фан – шопот се наоѓа на бул. „Климент Охридски“ и треба да биде уште еден потстрек повеќе за „Комитите“ повторно да се активираат во поголем број на натпреварите на ФК Вардар и на РК Вардар. На отворањето присуствуваа повеќе членови на фудбалскиот и на ракометниот клуб…
komiti-fan-sop-4

komiti-fan-sop-3

komiti-fan-sop-2-615x400

СПОДЕЛИ: