(ФОТО) Копје му поминало низ главата, за среќа, преживеал

Објавено на 09 јануари 2017, 16:58

СПОДЕЛИ:


Овој рибар од Бразил имал огромна среќа затоа што ако оружјето го погодело неколку сантиметри погоре, не би успеал да преживее…
Во бизарната несреќа која се случила во Бразил овој човек едвај успеал да спаси жива глава, а од сигурна смрт го делеле само неколку сантиметри. Се се случило за време на илегалниот риболов на брана, кога заради невнимание на пријателот бил погоден со копје во главата. Харпунот му ја пробил долната вилица и излегол низ образот.
Како што рекле во болницата рибарот имал луда среќа, затоа што малку недостастувало да го загуби животот.

СПОДЕЛИ: