ФОТО: ЛАПНАА НАД 50.000 ЕВРА ВО „МОЦАРТ“ – Кавадарчанец и скопјанец цареви за обложување

Објавено на 29 ноември 2016, 15:27

СПОДЕЛИ:

Минатиот викенд во обложувачниците „Моцарт“ дојде до две големи добивки кои беа исплатени во Скопје и во Кавадарци. Среќните добитници го искористија правото да останат анонимни така што нивните имиња нема да бидат објавени јавно, но јасно е дека тие успеаја да дојдат до огромна сума.

tiket_-_01

Обложувачот од Кавадарци имал уплатено 1.500 денари и имал мајсторски одигран тикет. На истиот имало 10 натпревари со два система. Играл систем во систем со 256 комбинации, а заработил нешто над два милиони денари или пресметано во евра околу 35.000. Се работи за системски тикет, а со оглед на тоа што не се погодени сите средби добивката е намалена.

Целиот текст на Телеграф.мк

СПОДЕЛИ: