ФОТО: Љубов на прв поглед – Хана се топи во прегратката на Игор Џамбазов

Објавено на 10 јануари 2017, 12:56

СПОДЕЛИ:

Тамара Тодевска на својот инстаграм профил објави фотографија која разбуди насмевки на многу лица.
Игор Џамбазов уживаше во прегратка на малата Хана, а Тамара напиша дека се работи за љубов на прв поглед.

Ljubov na prv pogled ❤ #igordzambazov #cickoinahana #babyhana #love

A photo posted by Tamara Todevska (@tamaratodevska) on

СПОДЕЛИ: