ФОТО: Македонска пејачка запросена на сред настап

Објавено на 10 јануари 2017, 10:31

СПОДЕЛИ:

Македонската фолк пејачка Андријана Ади Бојковска за време на новогодишната ноќ во Скопје беше работно организирана, а токму таму доби нешто сосема неочекувано.

Таа беше запросена од страна на нејзиното момче, Мартин Костадиновски, инаку познат коктел мајстор, кој реши пејачката да ја побара за жена.

Забавата така станала уште повесела.

СПОДЕЛИ: