ФОТО: МАЛЕР НА КОЛОТО – До 85та минута имаше 45.000 евра, но…

Објавено на 03 јануари 2017, 13:31

СПОДЕЛИ:

Овој играч во обложувачница во Србија ќе го памети Ливерпул целиот живот и веројатно никогаш нема да го стави на тикет.

Поради „црвените“, тој е посиромашен за 45.00 евра. Да, добро прочитавте, толку ќе изнесуваше неговата добивка доколку Ливерпул не примеше гол при крајот на средбата.

Играчот вложи само 100 динари, односно околу 40 денари, а на тикетот имаше само четири натпревари, но голот од пенал на Џермејн Дефо во 84 минута за 2-2 му одзема се.

СПОДЕЛИ: