ФОТО: Мерцедесот на Мелита уништен со киселина!

Објавено на 29 декември 2016, 13:36

СПОДЕЛИ:

Автомобилот на познатата водителка Мелита Ракичевиќ речиси целиот е уништен со солна киселина.

Мелита не ги коментира фотографиите, само потврди дека инцидентот се случил пред три недели и тоа на паркингот пред зградата во која живее.

СПОДЕЛИ: