ФОТО: Најслатката фотографија од свадбата на водителката на „Брза кујна”

Објавено на 31 декември 2016, 21:36

СПОДЕЛИ:


Убавата водителка на Брза Кујна, Александра Пановска, објави до сега невидена фотографија од свадбата. Ова е најслатката фотка.

СПОДЕЛИ: