ФОТО: Најубавата Македонка го очекува своето прво дете

Објавено на 06 јануари 2017, 17:01

СПОДЕЛИ:

Познатата манекенка и една од најубавите Македонки Катарина Ивановска празничниов период го минува во Скопје.

Но покрај веселото расположение за Новата година кај неа има и дополнителна причина за радост.
Таа е во петтиот месец од бременоста.

Катарина веќе неколку години е во врска со својот партнер Цобе, си кого го очекува своето прво дете.

Дали набрзо ќе има свадбени ѕвона на естрадата останува да видиме.

СПОДЕЛИ: