ФОТО: Најжешките тенисерки ги покажаа задниците

Објавено на 09 декември 2016, 04:17

СПОДЕЛИ:

Зимата обично не е период кога можеме да видидиме женски секси тела на плажите, но постои исклучок кога во прашање се тенисерките.

Кај нив сезоната започнува од јануари, а завршува во ноември, па затоа зимата е најпогодна за да одат на одмор, каде можат да ги истакнат своите облини.

Како главни туристички дестинации на дамите од “белиот спорт” се секако Малдивите, Сејшели и др., а нивните тела додатно ги разубавуваат песочните плажи и погледот кон морето. Нова мода меѓу тенисерките е уште по пристигнувањето на егзотичните места да ја покажат формата на телото, пред се одличните задници, па на фотофравиите најчесто можат да се видат нивните газиња.

Војислава Вукиќ

Серена Вилијамс

Каролина Вознијацки

Ежени Бушар

Доминика Цибулкова

СПОДЕЛИ: