ФОТО: Ние не сме FYROM ние сме МАКЕДОНИЈА – секоја чест за ова македонско девојче!

Објавено на 29 јуни 2015, 10:50

СПОДЕЛИ:

На српскиот интернационален младински турнир во бадминтон девојчево ја покри кратенката FYROM, бидејќи не сакаше да се гледа ништо друго освен нашето име МАКЕДОНИЈА! Секако ,девојчето веднаш стана вистински хит и доби безброј лајкови кои ги заслужи!

devojce1

СПОДЕЛИ: