ФОТО: Одлично место за вашата предновогодишна забава!!!

Објавено на 10 декември 2016, 18:46

СПОДЕЛИ:

Новата година е навистина блиску, што значи дека почнува периодот на предновогодишни прослави со вашите пријатели, колеги и најблиски. Место за прослава кое сигурно треба да го земете во предвид е кафе „Спортски центар “ – Аеродром. За сите заинтересирани компании и групи, кои сакаат да организираат предновогодишни прослави во кафе „Спортски центар “ – Аеродром можат да резервирате на телефон ‎075 44 20 44. Цената на аранжманот е 400 денари шведска маса без пиење. Пиењето е по желба.

СПОДЕЛИ: