ФОТО: Охридски во центарот на Скопје

Објавено на 23 ноември 2016, 15:05

СПОДЕЛИ:

И Скопје веќе не е тоа што беше!
15139347_10211855777058643_125280098_n

Испратено од Горан

СПОДЕЛИ: