ФОТО: Порка од Обрадовиќ до Антиќ на македонски јазик пред големото финале

Објавено на 14 мај 2016, 19:00

СПОДЕЛИ:

Пораката со која Жељко Обрадовиќ реши да ги мотивира своите играчи гласеше „Уште една“ на сите јазици кои ги говорат играчите на Фенербахче, меѓу нив и на македонски, српски, шпански, чешки…

86485-obradovikj-nervozen-udri-po-antikj-i-kolegite-zasramete-se-video

Обрадовиќ е „стар лисец“, свесен дека најголемиот предизвик допрва претстои, дуел со одличниот тим на ЦСКА кој ќе решава за европската круна.

poraka-fenerbahce

СПОДЕЛИ: