(ФОТО) Повозрасна е три години од неговата мајка, ама не му пречи да бидат во врска

Објавено на 08 јануари 2017, 13:40

СПОДЕЛИ:

Тоа немаше да биде некоја вест доколку не се јавеше мајката на манекенкот, која е против оваа врска. Девојката на неговиот син е само три години повозрасна од неа.

Преубавиот манекен Бертолд Захоран, само што пристгинал во Америја од својата Унгарија, веднаш започнал да се забавува со поранешната сопруга на еден од најбогатите луѓе во светот Руперт Мардок.

Тоа немаше да биде некоја вест доколку не се јавеше мајката на манекенкот, која е против оваа врска. Девојката на неговиот син е само три години повозрасна од неа.

新年快樂 🎉@wendimurdoch ❤ Happy New Year!🎉 Boldog új évet!🎉

A photo posted by Bertold Zahoran (@bertoldzahoran) on


Е, сега тоа што Венди изгледа одлично и никој не би и ги дал тие години, тоа не ја интересира мајката на Бертолд.

Saying "goodbye" never gets easier… ❤✈️

A photo posted by Bertold Zahoran (@bertoldzahoran) on


Тој и Венди неодамна беа фотографирани на една плажа како се шетаат и се држат за рака. Венди е поранешна сопруга на еден од најбогатите луѓе на планетава, но очигледно повеќе сака млади и згодни момци.

СПОДЕЛИ: