ФОТО: Пред една година се бореше за живот – денеска вљубена до уши искачува врвови

Објавено на 27 јуни 2016, 11:23

СПОДЕЛИ:

Робертина, пред година и пол, престана да игра ракомет, а причина беше несреќниот случај – пад од петтиот кат во скопската населба Аеродром.
13512083_10154446284696178_298328182438218861_n
“Имам нов дечко и многу сум вљубена”, вели Робертина Мечевска, поранешниот капитен на македонската женска ракометна репрезентација.
13512199_10154442477981178_4904900305318124088_n

Со Тодор сме три месеци во врска и навистина сме многу вљубени. Тој од поодамна планинари и уште повеќе ја разгоре желбата кај мене за искачување врвови. Заедно ги искачуваме врвовите и Тодор е мојата голема поддршка во ова.
13407205_10154419793596178_7657416170502211720_n

СПОДЕЛИ: