ФОТО: Радост во семејството на Ребека

Објавено на 11 јануари 2017, 11:31

СПОДЕЛИ:

Ребека ужива со семејството во Маврово на -14.
Таа сподели фотографии на својот фејсбук профил.
Погледнете ја нејзината снежна магија со најмилите.

СПОДЕЛИ: