ФОТО: Роналдо се пофали со новиот автомобил и забавата започна!

Објавено на 20 октомври 2016, 16:09

СПОДЕЛИ:

Еден од најдобрите фудбалери во историјата на фудбалската игра Кристијано Роналдо се поднови со нов автомобил од марката ламборџини. Фудбалерот среќната вест ја сподели со своите фанови и милионски следбеници на социјалните мрежи, а тие за среќа или несреќа му вратија со иста мера.
ronaldo1

ronaldo2

ronaldo3-640x571

ronaldo4

ronaldo5-640x416

ronaldo6

ronaldo7

ronaldoo-640x333

ronlado-640x501

СПОДЕЛИ: