ФОТО: Серена Вилијамс го покажа огромниот задник во танга

Објавено на 11 ноември 2016, 15:03

СПОДЕЛИ:

Американската тенисерка Серена Вилијамс каде и да се појави предизвика бура од позитивни реакции, а овој пат тоа е пред се поради костимиот за капење каде го презентираше својот затегнат задник пред присутните капачи.

431474-serena-go-pokazha-zategnatoto-gaze-foto

 

Серена знае како најдобро може да го прикаже својот задник, па очигледно дека направила одличен избор на својот костим за капење.

431481-serena-go-pokazha-zategnatoto-gaze-foto 431480-serena-go-pokazha-zategnatoto-gaze-foto 431479-serena-go-pokazha-zategnatoto-gaze-foto 431478-serena-go-pokazha-zategnatoto-gaze-foto 431476-serena-go-pokazha-zategnatoto-gaze-foto

СПОДЕЛИ: