ФОТО: Шокантно – Поранешен министер стана бездомник

Објавено на 23 јануари 2017, 16:07

СПОДЕЛИ:

Поранешен министер за образование Слободан Вуксановиќ, живее на улица и спие по паркови.

Српскиот весник Курир во најновото издание пишува дека поранешниот министер во владата на Србија а воедно и доктор на науки , завршил како бездомник на улица па медицински екипи неколкупати интервенирале за да не замрзне.

СПОДЕЛИ: