ФОТО: Скопјанецот на кој треба да му се забрани влез во кладилница

Објавено на 17 ноември 2016, 16:12

СПОДЕЛИ:

Они кои се страствени играчи на спортска прогноза, сигурно веќе слушнале за Дамевски Блогер.

neprijatelkladilnici-88461

Деталите проверете ги на неговата фан страна каде ќе видите што типувал и колку пари добил во последната недела.

888 llll

damevskiblogerkladilnica

damevskiblogerkladilnica-1 damevskiblogerkladilnica-2

СПОДЕЛИ: