ФОТО: Слабеење на кеј во Скопје на „фраерски“ начин

Објавено на 25 ноември 2016, 16:32

СПОДЕЛИ:

Математиката проста. Колку побрзо ја поминете патеката, толку повеќе калории сте потрошиле. „Фраеров“ за два три пати ѕвер ќе се напраи. Мозокот додуше сув ќе му остане, ама кој ти глеа денес мозок?

15253630_10154716187474717_1737186851924499216_n

СПОДЕЛИ: