ФОТО: Со еден статус Елена Ристеска ги стопи срцата на сите

Објавено на 11 јануари 2017, 12:57

СПОДЕЛИ:

„Јас си имам Јипчиња на ноџињата.. и две гушнати куЦиња во позадината… “.
Со овој статус и фотографија на Инстаграм Елена Ристеска ги стопи срцата на сите.

Јас си имам Јипчиња на ноџињата.. и две гушнати куЦиња во позадината… 😻🙈 #делфимелфи #оконатета #внученце

A photo posted by E L E N A (@elenaristeskaofficial) on

СПОДЕЛИ: