Фото: Сопругата на Перо Антиќ го откри името на третото дете

Објавено на 15 јануари 2016, 22:30

СПОДЕЛИ:

Сопругата на познатиот македонски кошаркар со интернационална кариера, Перо Антиќ, Ружица, е во последните месеци од третата бременост.
Пред извесен период по пат на социјалните мрежи објавија дека повторно очекуваат машко.
pero-antikj-ne-se-razveduva-220984
Павел и Лука се особено радосни за приновата, а тоа го покажуваат дури и на Инстаграм од каде впрочем дознавме и кое име ќе го добие нивното братче. На фотографијата каде Ружица позира со зголементото стомаче, Лука напшиа дека на истата е и неговото братче Петар.
perozena

СПОДЕЛИ: