ФОТО: Триумфалната порта во Париз обоена во боите на Македонија

Објавено на 11 јануари 2017, 11:28

СПОДЕЛИ:

Пред почетокот на машкото Светско ракометно првенство кое ќе се одржи во Франција, организаторот на уникатен начин го започна последното одбројување.

Триумфалната порта во Париз е во знакот на Мундијалот со оглед на тоа што е обоена со боите на сите 24 ракометни нации кои наизменично се менуваат.

Меѓу нив секако се и националните бои на Македонија, жолтата и црвената.

СПОДЕЛИ: