ФОТО: Вака Мачка и малата Хана му се израдуваа на првиот снег!

Објавено на 05 јануари 2017, 12:22

СПОДЕЛИ:

Со црвено носе и зимска опрема тие побрзаа да си поиграат на првиот посилен снежен нанос во Скопје, а меѓу нив беа и Александар Димитриевски Мачка со малата Хана. Сопругот и ќерката на Тамара Тодевска уживаа во прекрасната атмосфера во својата населба.

Ајде побрзајте, време е и вие да го направите првиот снешко годинава!

СПОДЕЛИ: