ФОТО: Вака малиот Мојсоски го бодреше тато Наум од трибините

Објавено на 16 јуни 2016, 15:40

СПОДЕЛИ:

Последен натпревар во црвено жолтиот меч, последна победа и последниот гол за Македонија. Ова е исходот од вчерашната голема победа за ракометна Македонија и за Наумче Мојсовски кој вчера го одигра последниот натпревар за македонската репрезентација.
dqwfokjweigjre
Полседниот натпревар на Мојсовски од трибините го следеше неговиот син кој држеше транспарент во рацете: Тати мајсторе!

Оваа фотографија стана вистински хит на социјалните мрежи
qfojoqeigijrwgrehg

СПОДЕЛИ: